Ukens leserspørsmål

Jeg regner med de fleste er klar over at ingen er perfekt, og at jeg egentlig ikke trenger å fortelle dere at jeg også holder til under denne kategorien. Men etter oppfordring fra flere lesere, som mente at jeg, i likhet med andre toppbloggere, burde peke på mine egne feil, tenkte jeg det var like greit å lage et innlegg om akkurat dette.

So, here goes. . .

– Jeg biter negler. Ikke veldig langt ned, men langt nok ned til at det over hodet ikke ser bra ut. Derfor har jeg altså støpt på negler i lang tid. Hender at jeg prøver å bite på disse også, til jeg finner ut at – hey, det GÅR ikke!

– Jeg småspiser stort sett hele dagen. Samme om jeg er mett eller ikke.

– Jeg får ekstremt lite søvn, og har lovet meg selv å legge meg i normal tid siden jeg var atten. Det funker bare ikke.

– Jeg er sta.

– Jeg har veldig lange ledd. Det vil si lange fingre, lange armer / spagettiarmer, lange tær. Men jeg bruker fortsatt 38/39 i skostørrelse for de som HELE TIDEN lurer på det.

– Jeg er en dårlig taper.

– Jeg har vanskelig for å stole på mennesker.

– Jeg endrer personlighet fra Caroline til Caroline fra h*****e når jeg skal få tante Rød på besøk. I tillegg blir jeg ofte syk i denne perioden, får migreneanfall og blir derfor sengeliggende.

– Jeg gnisser tenner om natten.

– Jeg er så ekstremt ryddig av meg, at jeg faktisk tror det kan være slitsomt for andre til tider, som for eksempel venninner og mann. Dette er noe jeg ikke klarer å forbedre. Rotet må vekk.

– Jeg er livredd for småkryp, som for eksempel mark, møll, stankelbein (?) og edderkopper.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *