Shit fiske & Fashion week

To myggstikk, en stakars abbor og et par klissvåte joggesko rikere, er jeg nå tilbake foran dataskjermen. Dødssliten. En slik tur tærer virkelig på kroppen.

Meg & Dagros ♥

Vi syklet innover marka i litt over en time. Det gikk kun én vei – oppover. Deretter bar det til fots langt inn i skogen, til vi var ved vannet. Jeg er kanskje den dårligste fiskeren i hele verden, jeg er mest med for trimmen. Og for freden. Det er så deilig å komme seg bort fra bybråk noen ganger. Spesielt sammen med en av dem du bryr deg mest om i hele verden ♥

Takk og lov for at det kun gikk nedover hjem igjen, og for at vi hadde med oss regntøy og kaffe. Vi var ikke hjemme før klokken var litt over midnatt, og da hadde jeg fortsatt hjertet i halsen. Jeg er jo livredd for mørket. Spesielt for å plutselig gå rett på en elg. Jeg vet sansynligheten er minimal, men likevel.

Enkle løsninger

Storfiskeren min

Det er jo FashionWeek på gang denne uken, og jeg hadde planer om å omfavne den med store armslag. Men det ser ut til at tiden renner fra meg. Jeg har booket meg selv til helt andre ting hele uken, men skal likevel prøve å få med meg noe i morgen. Også hadde Moods vært gøy å ikke gå glipp av. De har jo alltid det beste showet. Men vi får se om tiden strekker til.

Nå venter SATS, og resten av dagens utfordringer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *