Møte & fri fra SATS

I dag dropper jeg SATS til fordel for flere timer på sykkel i Nordmarka. Jeg rekker rett og slett ikke begge deler, dessuten kommer vinteren tidsnok, og da har jeg ikke muligheten til å utforske hva hovedstadens natur har å by på. Vi skal ha med oss niste, fiskestang, termos og varme klær. Ah. Føler jeg er åtte år igjen ♥ Jeg hadde helt glemt hvor gøy det er med sykkel.

Pakker til turen vår, vi drar om få minutter.

Ellers har dagen bestått av litt notatskriving til en treningsartikkel for Femelle – hvordan DU kan komme i form etter en kanskje treningsslapp ferie. Slike tips får vi vel aldri nok av? Har også vært i et møte angående muligheter for en ny journalistjobb, det blir spennende 😀 Forteller dere mer senere.

Ønsker dere en fin kveld, leserne mine ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *