Du er heldig

Marté er en 23 år gammel jente som har svulst på hjernen for andre gang. Hun er veldig ung, og veldig syk. Hun trenger behandling, støtte og hjelp.

Noen ord fra hennes blogg (deler av tekstene er kortet ned)

«Jeg håper så inderlig jeg får begynt på behandlingen snart. Jeg er så vanvittig redd. Hva er meningen med at jeg skal dø nå? Jeg har jo så lyst til å leve. Har så mye mer jeg vil gjøre og oppleve. Så mange flere sanger jeg vil lytte til, så mange flere stemmer jeg vil høre, så mange flere jeg vil høre le. Jeg vil være sammen med Emmy og Vidar, vi har så mye vi vil gjøre sammen»

«Det er så mange som klager over utseende sitt, og noen som faktisk bruker såpass mye tid på det at det nesten blir hovedaktiviteten. Jeg er heller ikke fornøyd med kroppen min, men det er fordi den ikke virker. Virker gjør den, men dere skjønner hva jeg mener. Kan ikke folk bare være glade for at de har en frisk og sunn kropp, drite i om øynene sitter for tett, rompa er for stor eller liten? Vi mennesker er så forfengelige at det er til å bli flau av. Jeg tar ofte meg selv i å kritisere meg selv for små bagateller, men jeg prøver å være rask å si til meg selv at det ikke har noen ting å si. Det har så forbanna lite å si»

Du kan ta en titt på Marthés facebookgruppe her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *