Trim for hjernen: pakk smart

Siden Lars-Kristian er i Lillestrøm for å være sosial med laget, ble jeg like gjerne hjemme i kveld. Har så mye å styre med før vi skal reise i morgen. Prøver nemlig å bli en flink pakker, og det krever virkelig tid. I hvert fall hvis du i utganspunktet er elendig. Derfor pakker jeg allerede i kveld, men kan ikke akkurat skryte på meg å ha vært veldig effektiv. Jeg startet med middagsantrekk fredag og lørdag, og der er jeg enda. På andre timen. Får ikke bestemt meg. Så nå tror jeg kanskje jeg skal la pakkingen ligge til i morgen.

Nå skal jeg heller ta litt solarium. I need energy. Rakk ikke å ligge ute i dag, så da må jeg jukse for å ta igjen tapt samvittighet. Senere blir det bollerulling, laget ferdig en deig tidligere. Vi trenger jo litt kos til bilturen i morgen 😀 Herregud. Jeg kan vel nesten ikke bli mer husmor nå. .

Har forresten tenkt til å ta med clips på turen, for å sjekke ut hvordan det blir når jeg blander det med håret jeg har nå. Det blir sikkert fint med litt ekstra når jeg skal krølle det.

Clips fra Sara's farge 24/102 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *