Hit skal vi til helgen

Thon Hotel Vestlia Resort, et av Norges flotteste spahoteller ♥

Når Lars-Kristian endelig har kampfri til helgen, drar vi hit for å pleie kjærligheten. En liten minibryllupsreise, sånn for å varme opp ♥ Herreguuud! Jeg gleder meg så masse at det prikker i hele kroppen. Vi skal ta parspa, spise deilig middag, drikke enda deiligere vin, og ikke minst; fiske 😀 Jeg fikk ny stang her om dagen, gleder meg til å teste den ut. Ikke at jeg er noen mester. Men du vet – øvelse. . . . Også har de en fitnessavdeling på over 300 kvadratmeter. I'm in heaven! Jeg mener, det STÅR jo faktisk Caroline på dette hotellet!

Var hos Kate (hender) og Beth (tær) på Strøget Negledesign i går for å friske meg opp til helgens begivenheter

Nå venter bare SATS, før jeg kan starte på dagens mange utfordringer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *