Bryllup: takkekort

Endelig har vi fått takkekortene våre fra KortShop! Det er så morsomt å få varer fra dem, de gjør så mye ut av pakkene. Det lille ekstra har ofte mye å si for hva slags inntrykk du får av noe – og i dette tilfellet kan jeg vel ikke si noe annet enn at inntrykket er feilfritt?
Kan nesten ikke vise dere selve takkekortet ennå, i tilfelle noen av gjestene skulle titte innom her. Men konvoluttene føler jeg det er greit å vise dere 😀
Litt vemodig å tenke på at dette er noe av det siste vi gjør i forbindelse med bryllupet. Det eneste som gjenstår nå, er å ordne med albumet vårt. Har ikke helt bestemt oss for hvilke bilder vi skal velge ennå. Det er så vanskelig at jeg klør i hjernen bare av tanken. Over 700 proffe bilder å velge i – HJELP :O Så må jeg finne en byste til brudekjolen min, en stor, fin eske å ha diverse minner i, også er det selvsagt bryllupsreisen 😀 Iiiih ♥
————
Ellers kom jeg nesten akkurat hjem fra en lang tur med hundene, og en treningsøkt på nøyaktig sekstifem minutter. Rakk ikke mer i dag, har så mye på planen.

Nå venter dusjen, jobb og negletime før jeg skal jobbe litt mer, vaske leiligheten og rydde i skapet. Må rydde i skapet i dag. It's a BIG mess. Det er trist å si det, men det er faktisk på tide å gjøre plass til litt høsttøy. .

1 kommentar

  1. De var fine!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *