Vinneren av GoSmile

Av 1046 deltakere, ble Hege den heldige som stikker av med seieren, og derfor får et blekesett fra GoSmile i posten 😀 Jeg sender deg en mail.

Riktig svar på spørsmålet var ikke Hällsnäs hvor vi giftet oss, eller Ålesund som noen også gjettet, men Losby Gods hvor vi var en tur i mai. 

Etter å ha testet ut dette i syv dager, skal jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke ser en eneste forskjell. Nå har jeg veldig hvite tenner fra før av, så jeg mistenker at dette kan ha noe med saken å gjøre. Dessuten bleket jeg de jo før bryllupet med skinner & sprøyter fra tannlegen, derfor er nok tennene mine også vant med litt sterkere saker.

Min konklusjon er at dette ikke passer for personer med normal hvitfarge på tennene. Jeg ville heller valgt denne løsningen dersom jeg hadde tenner som er sterkt misfarget som følge av for eksempel røyking og snus.

Noe som er litt annerledes med dette produktet, er at det er mulig å kjøpe litt tilbehør. Det er alltid gøy. Jeg har ikke fått testet ut dette selv, men dersom du er midt i behandlingen, og har lyst på for eksempel en kaffekopp, er det fullt mulig å drikke kaffe, og heller påføre litt av dette etterpå – GoSMileTouchUp

Da skal de fjerne eventuel misfarging, og har forskjellige smaker som eple, mint og vannmelon.

Du finner også GoSmile på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *