Annerledes mattilbehør

Vi har en lei tendens til å henge oss opp i én type salat, som vi har ved siden av absolutt all slags mat. Hele tiden. Det kan faktisk bli litt kjedelig. I går innviet vi den nye spisestuen vår, og spiste lasagne med paprikasalat til. Det var helt fantastisk, så jeg tenkte jeg måtte gi dere oppskriften ♥

Til 2 personer trenger du:

  • 3 paprika (helst i forskjellige farger, slik at det ser litt lekkert ut)
  • Olivenolje
  • Salt&pepper
  • Ildfast form


Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Skjær paprikaen i to, fjern stilken, og selve kjernen. Dette gjør du enkelt med en spiseskje. Skyld den i vann for å få bort alle frøene. Legg deretter paprikaen med den runde siden opp, i en ildfast form. Ha rikelig med olje over, og dryss med salt & pepper.

La dette stå i ovnen i cirka 35 – 40 minutter, dette ser du an selv. De skal være gylne

La paprikaen avkjøle seg, og ta deretter av skallet. Dette gjør du enkelt med fingrene. Etterpå skjærer du det i strimler, har i en bolle, og smaker til med eventuelt salt & pepper

skallet løsner fra paprikaen lett av seg selv

mmmmm

Dette hadde vi som sagt ved siden av lasagne. Vi har blitt skikkelig fan av dette kittet fra Dolmio

Lars-Kristian elser pasta, men jeg spiser ikke pasta (jeg får vondt i magen / blir altfor fort mett), så vi byttet ut min side med squash i stedet for pastaplater. Fungerte kjempefint, og smakte enda bedre ♥ 

Bruk en ostehøvel til å lage tynne strimler av squashen, brun dem deretter lett i pannen. Kan saltes og pepres etterpå

Så er det bare å følge beskrivelsen på pakken

Ønsker alle lesere en deilig lørdag ♥

1 kommentar

  1. […] Vi hadde ovnsbakt paprika med fetaost, og en rødvinssaus ved siden av dette. Ovnsbakt paprika finner du oppskriften på her. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *