Ny øyenfarge?

Som de fleste kanskje har fått med seg, fungerer jeg ikke optimalt i hverdagen uten et ekstra par med øyne, dvs. mine elskede focus dailies. Jeg lover deg at jeg ikke lever lenge dersom jeg tusler hjemmefra uten.

Jeg bruker -1.75, men mistenker at det har blitt svakere siden sist gang jeg sjekket. Det begynner tross alt å bli EN DEL år siden.
Uansett. Har alltid vært trofast hos Lensway, men denne gangen prøvde jeg Lensit.no i stedet, da noen tipset meg om at de skulle være både billigere og raskere. Så hvorfor ikke? Slengte med noen fargelinser fra freshlook i handlekurven også, i både brun, lilla og aqua. Men er litt usikker på om jeg kommer til å trives med noe annet enn min egen øyenfarge.

Ser du forskjell? Lilla til høyre, min egen farge til venstre

Har en fæl tendens til å myse når jeg tar bilde av mine egne øyne, derfor ser de også mistenkelig små ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *