Alt vel med magen

Etter å ha lesket strupen med disse koppene, kjørte Lars-Kristian meg til Curato for ultrayd klokken åtte. Jeg fikk svar med en gang. Alt er som det skal, ingenting å bekymre seg for.

Vel. Helt ærlig, så er det faktisk nå jeg blir bekymret. Dersom de ikke finner noe galt, hva i all verden er det da? Jeg er fortsatt konstant kvalm hver tredje uke, med en mage så stor som en heliumballong. Så kvalm at jeg ikke klarer å fungere sosialt, eller i hverdagen. Jeg må bare gå å legge meg. Nå er det litt over en uke siden jeg følte meg skikkelig dårlig, men nå er det vel snart på'an igjen. Har kommet fram til at det kanskje kan være magekatarr, og da er det vel ikke annet å gjøre enn å stresse ned.
Haha. Jeg, stresse ned?!? Den dagen jeg ikke er stresset, skal jeg gi meg selv et kyss på albuen – og det er faktisk umulig. I hvert fall nesten.

Jeg tuslet fra Curato klokken halv ni, og var på SATS klokken ni. Da det ikke var et eneste menneske der, slo det meg at vi faktisk går mot høsten. Vanlige arbeidsrutiner for folk flest. Trist, men også deilig. Ingenting er som å ha et helt senter for seg selv! Da kan jeg jo til og med ta bilder for dere 😀

Tallene på midten og tiden som gjenstår er det ikke noe å bry seg med. 1:43 står for hvor lenge det er til den slår seg av, dersom jeg ikke trykker start igjen. 2:01 er tiden jeg har gått etter at jeg var ferdig å løpe i 60 minutter.

Var hjemme igjen litt før elleve, så nå skal jeg starte arbeidsdagen. Er det noe dere savner på Femelle? Jeg driver og snekrer sammen en sushi-guide. Sier i fra når den kommer 😀

Pssst: jeg har ikke cøliaki – har sjekket dette før

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *