Dere er jo så fantastiske!

Kjempehyggelig at så mange kom bort til meg på Norway Cup i dag 😀 Var egentlig superstresset etter kampen, for jeg holdt på å tisse i buksa, så dersom jeg hastet forbi noen, var det virkelig ikke meningen. Dere er forresten mer enn velkommen til å sende meg bildene på mail ♥

Nå har vi akkurat vært og spist lunsj og is 😀 Herlig vær ute i dag, viktig å nyte det mens vi kan, dette kan jo faktisk være den siste ordentlige sommerdagen for alt vi vet. Grøss. 

Mmmm – italiensk is ♥

Is er en selvfølge etter kampen, han ble jo faktisk litt sliten!

Spiste på en koselig restaurant som ligger bare tre minutter unna oss, Elvebredden

Skalldyrsandwich – røren på toppen er fantastisk

Jeg var faktisk på Norway Cup i 4 timer i dag, og føler meg mer eller mindre utslitt. Tar på å tusle rundt i solsteken. Skjønner godt at dette er et herlig sted for barn & ungdom, nesten så jeg skulle ønske jeg spilte fotball da jeg var yngre :O Haha. Eller nei. Det hadde bare sett teit ut.

My guys

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *