Bilder sier mer enn tusen ord

Handywoman – that's me!

Vått hår + snekkeroutfit = ♥
Joooda. Lars-Kristian hjelper til han også. .

Alt er bare kaos, men jeg ville gi dere en update på hvordan ting ligger an. Vi blir nok ferdige i løpet av kvelden, det står i hvert fall i almanakken min. Med rosa overstrykspenn. Har planer om å bestille takeout veldig snart, siden jeg aldri i verden begynner å kokkelere i dette rotet :O Noen som vet hvor de har god takeoutsalat i Oslo?

I morgen har jeg tenkt meg en tur på Norway Cup. Lars-Kristian skal være med i kjendisfotballkampen, og det MÅ jeg jo få med meg! Haha 😀 Lurer bare fælt på hva jeg skal ha på meg. Er det ikke veldig gjørmete der? Får ta en planleggingsrunde i kveld. Hvis jeg rekker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *