Arbeidsdag

Haremsbukser fra H&M Nye høsboots fra Bianco Smykke fra Accessorize Ribbestrikket singlet fra TopShop
Bildene over er fra Ikeaturen vår i går. Vi skrudde til klokken ble skremmende mye, også sovnet vi på gulvet i stua. Det var i hvert fall ikke langt unna. Ikea tærer på skotten. Og i dag fortsetter vi.

Ellers har jeg allerede jobbet i cirka fire timer etter en usedvanlig slitsom treningsøkt. Jeg skylder på Ikea.
Og til dere som lurer hva jobb for meg vil si, kan jeg avsløre så mye at det innebærer å svare på mail fra både samarbeidspartnere og dere, svare på kommentarer, blogge, gjøre research til artikler for Femelle, og selvsagt – skrive artikler for Femelle. Dette holder jeg egentlig på med helt til hodet treffer puta lenge etter hva jeg anser å være normal leggetid. Derfor lurer jeg på å faktisk innføre kontortid. Litt regler for meg selv i heimen. Vi får se.

En litt dårlig update, men jeg har så mye å gjøre i dag! Vi blogges senere, my precious 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *