Ukens leserspørsmål

Siden du brukte så mye tid på bryllupet, lurer jeg litt på hvordan dette er i ettertid? Hvordan er det å være gift i en alder av 23 år? Er det noe som har endret seg?

Svar:
Bortsett fra at jeg ble totalt utslitt og sengeliggende i en periode etter bryllupet, sitter jeg igjen med en helt fantastisk følelse. Jeg er så stolt av det vi klarte å gjennomføre, at alt var så vellykket og at hele helgen var alt vi noen gang kunne drømme om. Sånn som jeg ser ting i dag, kan jeg helt ærlig si at all planleggingen absolutt var verdt det. Det var verdt å slite seg litt ekstra ut i tiden før bryllupet, fordi vi fikk alt igjen for det. Det var ikke en ting som ikke gikk etter planen.

Noen var litt bekymret for hvordan jeg skulle ha det i tiden etterpå, de var redde for at jeg ville nå et antiklimaks, få bryllupsdepresjoner, og låse meg inne i lange tider. Saken er at jeg har aldri hatt det bedre enn akkurat nå. Helt ærlig synes jeg det er deilig å ha gjennomført et så vellykket bryllup, og at vi i dag kan se tilbake på alle de gode minnene vi har fra helgen. Vi har begge savnet den planleggingsfrie hverdagen vi hadde før bryllupsplanleggingen startet, det å gjøre seg ferdig med arbeidsoppgavene for dagen, og deretter ikke ha noen planer – ingenting å planlegge, ingenting vi MÅ gjøre eller huske på. Det føles fantastisk.

Når det kommer til selve ekteskapet, er det ingenting som har endret seg, annet enn at vi er gift på papiret, pluss at jeg har skiftet etternavn til Berg Eriksen. Vi har det akkurat som før, om ikke bedre. Forhold blir jo bare bedre og bedre med tiden, også når du er gift. Det at jeg kun er 23 år, er ingenting jeg tenker over. For meg var det helt naurlig å si ja til Lars-Kristian. Når du møter den rette, bare vet du det. Alt føles nesten litt for godt til å være sant, og du kan ikke forestille deg et liv uten den andre personen. Det er en helt fantastisk følelse, som jeg unner absolutt alle. Selvfølgelig vil det komme utfordringer og onde dager, men det er jo tross alt dette som styrker et forhold. Det er da vi må vise at alt kan ordnes opp i, at vi kan snakke sammen og løse ting. Egentlig er jo hele livet en utfordring, også i ekteskapet. Det gjelder bare å finne den riktige veien, og vise hverandre viljen til å leve sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *