Jentehyttetur :D

Iiiih! Nå skal jeg bare gjennomføre ukens femte og siste treningsøkt, før jeg kysser mannen farvel, slenger weekendbaggen i bilen, og durer avgårde til Hvaler. Jeg gleder meg så ufattelig masse til å se jentene mine igjen!

Antrekket fra gårsdagen

+ vakre & selskapssyke Selmanabokatt

Skjorte fra BikBok Singlet fra H&M Shorts fra Gina T Boots fra Zara

Både bursdagsgave, den største Martiniflasken i hele verden, bikini & joggedress er med – så da er vel alt tilrettelagt for en fantastisk kveld (..og kanskje en ikke fullt så fantastisk søndagsmorgen?)

Kan ikke love at det er nettilgang ut mot havet, men jeg lover en saftig oppdatering når jeg kommer hjem på søndag 😀 Ha en strålende helg, alle sammen ?

Ps: nå er det snart over 1000 stk. som har kommentert gårsdagens konkurranseinnlegg. Klokken 13.00 i morgen stenger jeg kommentarfeltet, og pubilserer alle sammen.

Også må jeg minne dere på at det er siste dagen i lanokonkurransen i dag 😀 Husk å stemme på din favorittunge – min er Lilly ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *