Hektisk dag før jentehyttetur

Nå har jeg nettopp gjennomført ukens nest siste treningsøkt, i nytt treningstøy som dumpet ned i postkassen min i går. Forteller mer om det senere 😀
Det var helt fantastisk å bevege seg i ♥

Farger ♥

Har en del å henge fingrene i denne fredagen. Skal blant annet intervjue et par som har flyttet til Oslo fra London, og som skriver egen blogg. Intervjuet kommer på Femelle i løpet av helgen, eller til uken, så det er bare å følge med 😀 Deretter skal jeg avgårde på et møte.
Før jeg stresser meg selv inn i dusjen, skal jeg ta meg tid til å nyte denne deilige koppen med te. Har lagt espressoen litt på hylla i dag, deilig å endre litt vaner. Revitalise fra Pukka skal visstnok booste livskraften, så hvorfor ikke?

Med soyamelk & honning – mmmm ♥Ps. nå har jeg endelig fått ut inormasjon om kosttilskuddet jeg & Lars-Kristian benytter oss av, det kan du lese mer om her.

Svarer på kommentarene deres fra i går & dagen før, i kveld. Rekker dessverre ikke nå :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *