GoSmile!

Husker dere at jeg var hos tannlegen og fikk ordnet støpeskinner, slik at jeg kunne bleke tennene før bryllupet? Jeg ble veldig fornøyd med resultatet til den store dagen, men etter at jeg sverget evig troskap til Lars-Kristian i kirken, har jeg valgt å ikke fortsette. Neida. Ikke fordi jeg skal forfalle nå som jeg er gift, men rett og slett fordi jeg synes det var litt slitsomt å sove med skinnene hver natt.

Skinnene jeg fikk laget hos tannlegen

Når du ikke vedlikeholder, er det klart at blekingen mister litt effekt over tid, derfor ble jeg kjempeglad når jeg ble invitert til et møte i dag, som innebærer å teste ut et nytt, og veldig enkelt blekesystem – GoSmile.

Dette er helt nytt på markedet i Norge, og jeg er en av de første til å teste det ut.

Det som skal være genialt med GoSmile, er at det er utrolig enkelt. Ingen strips eller skinner, bare litt gelé i en liten beholder. Du skal påføre blekegeléen på tennene to ganger om dagen, og dette skal virke i 20 minutter per gang.

I forbindelse med testingen, har nettbutikken som fører produktet, GoBeautyShop, bestemt seg for at jeg kan dele ut et slikt blekesett til en verdi av 1100,- til en av leserne mine.

Alt du må gjøre, er å fortelle meg hvor dette bildet er tatt? Hint; et sted ikke langt fra Oslo, i mai måned.

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet – konkurransen avsluttes i morgen klokken 13.00.

Kommentarfeltet er nå stengt!

Jeg godkjenner ingen kommentarer før neste helg, da blir det nok for lett for dere.

Vinneren blir trukket om en uke, samtidig som omtalen av produktet. Følg med for å se om dette er noe å satse på 😀 Jeg kan love at jeg kommer til å være ett hundre prosent ærlig. Jeg er ofte veldig skeptisk til slike ting.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *