Sommeren er kort. .

. . det meste regner bort – sånn som i dag. Synes det er så trist. Sommeren er uten tvil min favorittårstid, også skal det være den korteste? Gi meg i det minste to hele måneder med skinnende sol, slik at jeg kan spise is hele dagen, og traske barbeint i gresset. Gjør jeg det nå, blir jeg bare forkjølet.
————-

Nå har vi vært og handlet en liten gave til babyen ♥ Utrolig morsomt å titte på barneklær & barneting, spesielt sammen med Lars-Kristian. Selv om vi ikke er på det stadiet selv akkurat nå.

I kveld SKAL jeg prøve å rekke litt solarium. Har faktisk fått forferdelig lite sol på skrotten etter bryllupet. Har ikke tatt solarium en eneste gang! Hvorfor? Jeg har begynt å bekymre meg for rynker :O Nekter å se ut som et skrukketroll i en alder av 40.

Paljettopp fra Coca Cola Light Vintage
Shorts fra Jeane Blush

Gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *