Møt Rattiya

Har akkurat kommet hjem fra trening, og en tur innom postkassen. Fant en litt trist, men også en veldig god nyhet der. Vi er faddere i Verdens Barn, og har i lengre tid hatt ansvaret for en liten gutt, Tanawat. Det har vi ikke lenger. Ble litt trist da jeg leste at han måtte slutte på skolen for å forsørge moren og bestemoren sin, og at vi derfor har fått ansvaret for en liten jente i stedet. Men jeg er selvsagt glad for at vi har muligheten til å hjelpe henne også ♥

Senere i dag skal vi en tur til Linn & Espen for å hilse på lille Emma Sofie, som kom til verden for snart en uke siden ♥

De flytter til Kristiansand om noen få dager, og vi må jo få se babyjenta før de reiser.
————
Nå skal jeg ta fatt på litt artikkelskriving før jeg må finne veien til dusjen.
I stink.

Kokosyoghurt ♥

Ps. Jeg oppfordrer alle som har muligheten til å avse noen ekstra kroner i måneden, om å bli fadder. Det trenger ikke nødvendigvis å være for Verdens Barn, som vi har valgt. Sjekk for eksempel Unicef, Kenyahjelpen, Plan, Redd Barna, Sos – er det flere? Mulighetene er i hvert fall utrolig mange.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *