Invitasjon; høstbryllup

Jeg har ikke vært i noe annet bryllup enn mitt eget, i hvert fall ikke fra start til slutt. Derfor ble jeg overlykkelig da en invitasjon dumpet ned i postkassen min ?

Bryllupet er til søskenbarnet mitt, og finner sted i Gressvik i oktober. Nå begynner jakten på en høstbryllupkjole – det blir spennende! Også krysser jeg fingrene for at Lars-Kristian kan være med meg ?

Invitasjonen var lilla, så jeg mistenker at dette er fargetemaet de har valgt. Derfor; her kommer litt lilla bryllupsinspirasjon jeg har satt sammen ?


Invitasjoner

Kaker

Borddekorasjoner, drinker & goodiebags

4 kommentarer

 1. Hei 🙂

  Takk for en fin blogg! Har fulgt nesten helt siden du startet opp, og jeg kommer garantert til å følge deg fremover.
  Neste sommer skal jEg gifte meg med en veldig flott mann. Lokalet er gammelt og ærværdig. Mørkenrøde vegger med svære malerier fra overklassen på Sørlandet. Alle rommene har nydelig sjøutsikt og setter virkelig stemningen for et flott bryllup fullt av fest og glede. Jeg jobber med farger om dagen, litt usikker på hva som vil vær den beste matchen. Lokalene har tykke, lange mørkerøde gardiner og gulvene er av gammel parket. Har lyst på ivory , men redd det blir overkill siden lokalene er så massive. Liker ryddig og elegant! Krysser fingrene for at du har tips og gode råd til oss 🙂

  1. Kristin Marie

   Hei!
   Hvor på Sørlandet skal du gifte deg? Jeg planlegger også bryllup på Sørlandet neste sommer:)

   -Kristin Marie

 2. Hei,

  Vi skal gifte oss om ca 2 måneder, og jeg må si det er mye nydelige inspirasjon å hente fra siden din.
  Lurte på om du har noen linker til bildene som er lagt ut ovenfor? Syns spesielt den til å ha menyen oppi var noe jeg kunne tenkt meg selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *