På hytta igjen :D

Og denne gangen med mannen min

De fikk plutselig fri hele morgendagen, og da er det klart det må utnyttes til det fulle. Spontanfri er tross alt noe de får hvert jubelår. Med fare for å høres altfor klissete ut, må jeg si at det var usedvanlig deilig å se Lars-Kristian igjen i dag. Jeg vet ikke hvorfor, men denne gangen virket det som vi ikke hadde sett hverandre på over en uke. Det har jo bare gått tre dager. Akk. Den kjærligheten

 ————–

Nå har jeg forresten fått tykkere hår 😀 Skulle egentlig ønske det ble en del lenger også, men da var prisen så ufattelig høy, at jeg bare måtte glemme det. Jeg har satt på en pakke med Balmain Double hair, 45 centimeter. Det tilsvarer cirka 125 punkter. Det var Carina på Peludo som festet håret. Det var gjort på under en time, og jeg merket ikke at hun tok i meg en gang 😀

Kristine gjorde stripene på meg. Hun er helt utrolig på striper! Jeg er forferdelig vanskelig å tilfredsstille på det området, men kunne ikke blitt mer fornøyd enn hva jeg blir hos henne.  

Valget falt på DoubleHair fordi det er 6 mnd. garanti på håret, i tillegg til at det er skånsomt for mitt eget hår. Det kan lønne seg å løfte håret etter 2-3 måneder, men da betaler jeg kun forantall timer det tar å utføre jobben.

Festeredskap & DoubleHair

 Her er vi i gang

 Nå har jeg mer spill i håret 

Hele herligheten koster cirka 6500 – 7000,-

Det koster 500,- pr. halvtime for å sette på, og en pakke med hår koster rundt 6000,-

Ps. hittil er håret mye mer behagelig enn clipsen jeg er vant med å bruke 😀 Blir spennende å se hvordan det er så sove på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *