Norges Paradis

Da har jeg kommet meg tilbake til hovedstaden, etter noen fantastiske dager på hytta. Det var selvfølgelig ikke sol hver dag, men jeg fikk i det minste én dag med knallvær – også rakk jeg nesten å lese ut Twilightboka da regnet kom.

Nå skal jeg avgårde til frisøren, og jeg må dessverre skuffe dere som hadde regnet med de store endringene. Jeg er et vanedyr, og kunne aldri i verden klippet av meg håret mitt :O Jeg skal bare bli blondere med striper, & få finere hår. Jeg skal ta hairextensions for første gang. Uæ. Håper jeg blir fornøyd 😀 Viser dere senere.

Og siden det var en del av dere som etterspurte bilder fra hytta her om dagen

vertskapet

Stue
Stue

Stue

Dere kan jo gjette på hvem sin dør dette skiltet henger ?
To av soverommene
Det står i hvert fall ikke på detaljene
Utepeis er utrolig deilig – kan brukes året rundt
Gjestehuset
Inne i gjestehuset

Snacks & kaffe

Hytta ligger idyllisk til i Ullerøy.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *