1 mnd ?

Jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Eller, selvfølgelig om du hadde vært her hos meg, i stedet for i Tromsø. Men det tar vi igjen . Elsker deg!

Dette er sangen vi hadde som inngangsmelodi i bryllupet vårt, Yiruma – River Flows In You.

5 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg er også syk så jeg sitter å gransker hele blogge din fra a til å. haha
  Syntes den er utrolig fin, og nå er jeg i gang med brylluppet ditt og det er jo bare helt fantastisk!!
  Hvis du en dag skulle slutte og blogge så MÅ du bare bli bryllupsplanlegger. Du er så utrolig flink! Angående den sangen, jeg elsker den og hørte den første gang i twilight. Jeg har tilogmed lært meg den på piano! 🙂 Når var første gang du hørte den?
  Og en ting til jeg lurte på… Hvor høy er du?

  Håper du kan svare, elsker deg og bloggen din!<3

  1. Fotballfrue

   Sangen hørte jeg første gang da jeg jobbet hos Emil & Samuel. Mange forveksler den med Bella’s lullaby, men det er ikke den. Du kan lese mer på wikipedia 🙂 Jeg er ca. 170 høy 🙂 Utrolig glad for at du liker bloggen min!

   Ønsker deg god bedring, selv er jeg frisk hver øyeblikk 😀

   – C

 2. Hei Caroline.

  Vi skal også bruke denne som inngang når vi gifter oss til sommeren. Jeg har fått spørsmål fra organisten ang. noter til denne. Var det noe du også ordnet med? Har søkt på nettet og funnet noe, men jeg spiller ikke piano selv så vet ikke hvor gode de er. Skjønner? 😉

  Hilsen Christine

 3. Åh, jeg lurer på akkurat det samme som Christine over her. Snakket med organisten i går ang. noter. Han hadde aldri hørt den før og ville både ha link fra youtube og gjerne noter. Fant to pålitelige nettsider hvor notene skulle være River flows in you, men jeg kan ikke lese/spille etter noter 🙁
  Har du noen tips, Caroline? Hva gjorde du? Evt om deres organist kunne sangen eller ordnet med notene selv?
  Klem fra pinsebrud <3

 4. Forresten Caroline, har du hørt Ludovico Einaudi – Nuvole Bianche? Helt nydelig pianospill! For oss stod det mellom denne og River Flows In You som inngangsmarsj, men vi falt til slutt på sistnevnte. Den er jo bare helt vakker, trenger ikke tekst og sang for å kjenne på følelsene og betydningen av sangen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *