De kjekkeste VM-vinnerne

Selv om det er helt opplagt at jeg synes Lars-Kristian er den kjekkeste fotballspilleren i hele verden, har jeg brukt en del tid på å researche de spanske landslagspillerne i dag. Resultatet ble denne saken på Femelle, sjekk den ut 😀

Noen av dere har lurt på hva slags stilling jeg har i Femelle, og da kan jeg avsløre at jeg er partneren til Reidun (som er gründeren), samtidig som jeg er mote-&skjønnhetsansvarlig. Jeg bruker også en del tid på å deske (endre / rettskrive) saker vi får inn, men jeg skriver også noen selv.

Under finner dere en del av de jeg har skrevet innen forskjellige kategorier:

Sex&Samliv

Slik forbedrer du akten med forspill

Slik blir du lykkelig i vårværet

Mote

Nå skal du bruke hæler til joggebuksa

Slik styler du sesongens hotteste plagg

Nå skal du bruke sokker i sandalene

Helse & Livsstil

Harde kaffefakta

Slik trener de i Hollywood

Kjendiser

Nå skilles skandaleparet

Kle deg som Blake Lively / Serena van der Woodsen

Stjernene som forsvant fra Hollywood

Stjel stilen til Whitney Port

Stjernene på plass i Cannes

Robsten bekrefter forhold på Oprah

Stjel stilen til Amanda Seyfried

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *