Tusen takk til Dagens Outfit

Det er de som har laget så fantastiske headere til meg. Ved å trykke F5 vil du også oppdage at headeren skiftes ut 😀

Ikke glem å klikke deg innom de forskjellige titlene i selve headeren. Der kan du finne ut litt mer om meg, få svar på ofte stilte spørsmål og lese en del om bryllupet.

Dagens Outfit er en litt annerledes blogg. Den er inspirert av motebloggere, og fungerer slik at alle kan laste opp sine antrekk på bloggen deres. Dessuten er de dødsflinke på design, så selve layouten er verdt et besøk i seg selv.

Dagens Outfit har 16-års aldersgrense.

Ellers har jeg akkurat kommet hjem fra en deilig treningsøkt 😀 Formen er endelig på plass igjen, og det kjennes herlig. Jeg fikk jo tidenes knekk etter bryllupet, har aldri følt meg så kvalm og dårlig før. Deilig å endelig kunne løpe igjen, uten å kjenne at magen skvulper & ikke vil henge med.

Nå venter en varm dusj, før jeg skal avgårde og fikse neglene 😀 Deretter blir det en del arbeid, skal koke sammen noen artikkelidéer til Femelle. Noen som har ønsker om hva vi skal skrive om? Hva liker dere best å lese om i et kvinnemagasin?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *