10. juli 2010

Jeg elsker lørdagsmorninger! Duften av nybrygget kaffe og agurk fra frokostbordet, blandet med måkeskrik og varm luft fra terrassen, en varm kropp å klemme – kan det bli mer perfekt? I hvert fall ikke for meg.

Prøvde meg på en ny smoothie i dag, og den ble helt fantastisk. Frisk og sommerlig 😀

For å lage denne til 2 personer trenger du

  • 200 gram jordbær
  • 2 bananer
  • 200 gram yoghurt naturelle
  • noen spiseskjeer vaniljekesam

Smell alt i en blender, kjør i cirka 60 sekunder, hell i to glass og server.

Ellers har vi akkurat kommet tilbake fra lang luftetur med hundene, på ikke mindre enn en time. Dyra tørster sånn i denne varmen, stakar

I ny hundeskål fra hundepoter. De har så mange rimelige varer. Har noe annet derfra også, som jeg skal vise dere senere.

Nå bærer det snart av gårde til SATS for min del, kampen mellom Lillestrøm & Rosenborg skal jeg følge på TV senere i dag. I kveld har vi nemlig planer om en aldri så liten champagneaften. Tenkte å kåre årets bloggboble. Det kan jo bli spennende 😀 Lurer fælt på hva jeg skal ha på meg. Finner vel ut av det i løpet av den ene timen på mølla. Det er noe av det jeg liker best ved å løpe, tankene går så lett av seg selv.

Tusen takk for alle kommentarene i går! Dere er helt fantastiske.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *