GrillDress

Etter å ha jaktet på solen i flere timer i går, gikk jeg til slutt i hi i joggedressen minJoggedress fra BikBok, bikini fra VS

Vi hadde store planer om å dra til hovedøya, da himmelen bestemte seg for å gå helt mot oss. Er det i det hele tatt mulig, at blå himmel blir grå i løpet av fem minutter? Utrolig kjedelig, siden vi hadde planer om å være skikkelig klissete, og ha med oss denne for en liten fransk piknikk

Fikk den på døren her om dagen, med godsaker fra blant annet Quorn – som visstnok har matvarer med lite fett & mye protein 😀 Skal teste ut litt senere.

I dag har jeg planer om en treningspause. Tror jeg. Har nemlig trent siden fredag, og da kan kroppen ha godt av hvile. Skal jobbe litt med artikler for Femelle, blant annet under temaet Sex&Samliv 😀

Har forresten tenkt litt i det siste. Et par av dere mener plutselig at jeg blogger for lite, noe jeg synes er trist å høre, i og med at jeg praktisk talt bor foran skjermen. Det kan umulig være interessant for dere å vite hva jeg foretar meg til alle døgnets tider?

Derfor har jeg satt opp en liten plan om nye ting jeg kan tilføre bloggen, som vil gjøre det enklere for meg å blogge litt oftere. I tillegg kommer jeg til å jobbe mer med å utnytte kategoriene mine – gleder meg 😀

Nå er jeg litt avhengig av noen som er flinke til design, siden jeg vil endre litt utseende på bloggen. Kategoriene må komme tydeligere fram. Noen som tilbyr hjelp? Kontakt meg på mail, så blir jeg kjempeglad!

Har forresten lagt ut noe nytt stæsj på salgsloggen min . Remember the rules 😀

Ps. nå har jeg ryddet opp i matarkivet, tror det meste skal være på plass der nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *