Herligheter på grillen

Vet ikke om det kommer flere grilltips, men om det gjør det, kan jeg jo nesten kalle dette en liten sommergrillmatminiserie 😀

I dag vil jeg tipse dere om grillspyd med den eksotiske frukten mango. Det smaker helt fantastisk!

Du kan selvfølgelig bruke hva du vil sammen med mangoen, men dette er i hvert fall hva vi brukte:

  • kyllingfilet
  • indrefilet av svin
  • rødløk
  • cherrytomater
  • champinjong
  • paprika
  • mango

La gjerne grillspydpinnene ligge noen timer i vann, før du bruker dem. På den måten trekker vannet inn i pinnene, og du slipper at de eventuelt tar fyr mens de ligger på grillen.

Skjær opp alt kjøttet, frukten og grønnsakene, og tre de på grillpinnene i hvilken rekkefølge som helst. Husk å marinere eller krydre kjøttet. Vi marinerte kjøttet med en bbq grillsaus fra Heinz. På grønnsakene og mangoen brukte vi salt & pepper.

Grilles i cirka 3-4 minutter på hver side, men dette er jo selvfølgelig avhengig av størrelsen på kjøttbitene. 

Vel bekomme 😀

2 kommentarer

  1. Hei!

    Laget nettopp denne salaten til middag! Kjempegod:) Tusen takk for inspirerende blogg både i matveien/trening, og alle detaljer fra bryllup!! Jeg (forlover) og venninnen min som skal gifte seg har fått såå mye inspirasjon og ideer:)

    Ha en fortsatt strålende kveld og helg!

  2. Ups, posterte under feil post..hehe,,,det var den sommersalaten med reker jeg laget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *