Back in the game

Etter nesten 3 uker med halvveis trening på grunn av bryllup & sykdom, føler jeg endelig at jeg er på rett vei igjen. Fantastisk følelse 😀 Er det noe jeg ikke takler, er det at ting blir gjort halvveis. Bah. Får faktisk frysninger på ryggen ved tanken på halvryddig leilighet, eller en halvskrellet appelsin. Neida. Men dere skjønner sikkert hva jeg mener.

Dagens obligatoriske epsresso x 3 & brunost. Jeg er et vanedyr. OG. Ikke bare anta at dette er frokosten min, det har jeg ALDRI sagt.

Ellers kan jeg jo avsløre at jeg virkelig savner somrene fra jeg var 1 til jeg ble 20. Da var det alltid jorden rundt i to uker, med sol, opplevelser, grønt hav og palmesus. Det tærer litt på hjernen min at jeg må være i Norge, når jeg heller vil være i utlandet. Men jeg må bare bite i det sure eplet. Det er jo faktisk herlig vær her om dagen, dessuten må jo mannen spille fotball. Men jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke gleder meg til Maldivene. JEG KAN NESTEN IKKE VENTE!! For en gang skyld gleder jeg meg til vinteren.

Veligandu 😀

Nå skal jeg snart møte Herr Gunnestad for å catche opp. Har ikke sett han siden før jeg ble fru, og det er faktisk krise. Senere skal jeg møte de andre jentene i SkyHeels for å planlegge litt fremover. Også skal jeg og Lars-Kristian bytte bryllupsgaver. Ja, det er visst mulig å få dobbelt opp, selv om man lager bryllupslister.

Har også store planer om å finne denne buksa i dag. I'm in love! Lovelovelovelovelove. .

Ikke spør meg hvor buksa er fra, jeg aner ikke selv. Det er jo derfor jeg skal lete 😀

Den er visst fra VeroModa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *