Caroline Tester BryllupsSminke!

Bare et par produkter til nå, så nærmer vi oss et samleinnlegg over hele herligheten 😀

Dette bodyglitteret fra Barry M brukte jeg på skulderpartiet, armene, kinnbeina og over øyenskyggen på bryllupsdagen. Uæ. Når jeg oppsummerer på denne måten, høres det forferdelig mye ut, men det var det altså ikke. Produktet gir kjempefin glød, uten at du ender opp med å se ut som et juletre. Utrolig drøyt, og ikke minst, billig.

Jeg hadde med meg dette i vesken, slik at jeg kunne freshe opp utover kvelden. Et lite minus er at shimmeret ikke holder i en evighet, men på en annen side har jeg aldri testet et lignende produkt som holder så lenge jeg ønsker.

Ps. jeg har shimmer powder nr. 3 – Bronzing Glimmer 😀

Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *