Vad har du i taskan?

5 kilo kokain, og 70 liter hjemmebrent. Jo, også har jeg vært i Christiania og kjøpt noen gram hasj.

Hva tror du?! Klær, selvfølgelig. Og altfor mange par sko! Kanskje enda mer sminke.

Er det mulig? Hvorfor har jeg så uflaks? Blant alle de merkelige og mistenksomme menneskene som går av båten fra Helsingør, stopper de MEG? Det var faktisk 5 minutter til bussen vår gikk, og jeg hadde virkelig ikke tid. Jeg prøvde å forklare, men dusten tok rooooolig fra meg vesken, åpnet rooooolig glidelåsen, og romsterte rooooolig i innholdet, som om han hadde all verdens tid. For en kronidiot. På grunn av han, måtte vi løpe nesten 1 kilometer etter Swebussen. Heldigvis at vi rakk det. Det var på håret.

Det ble ikke jumpsuiten som antrekk på moteshowet, den vil jeg spare til en senere anledning. Det ble denne kjolen fra Lipsy i London, som jeg brukte for første gang her.

Nå sitter jeg godt plantet bakerst i bussen, og her skal jeg bli i seks timer. Føles som jeg akkurat har vært gjennom en tung treningsøkt. Det hadde i så fall blitt dagens andre, siden jeg stod opp grisetidlig i dag, og jogget langs stranden i Hornbæk. Det var helt fantastisk. Jeg vil flytte til Hornbæk. Veldig snart. København er jo bare en time unna, så det er perfekt 😀

Viser dere flere bilder senere 😀

Ps. les gjerne tekstene mine, før dere kommer med spørsmål – tenker spesielt på gårsdagens innlegg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *