Kvalm i magen

Jo. Så har jeg blitt vinglete igjen. Det er noe som ikke stemmer med formen min om dagen. Nå som jeg endelig hadde kommet igang med treningsrutinene, er det typisk at jeg får tilbakefall. Det eneste jeg kan gjøre er vel å ta det med ro. Lytte til kroppen min. Det er bare så innmari kjedelig, og jeg føler meg så lat og nyttesløs! Bah.

Nå skal vi ut og spise med svigers, de har kjøpt leilighet i Tyrkia, så vi skal feire på en tyrkisk restaurant. Originalt 😀 Jeg skal i det minste prøve å spise noe, er mest med for det sosiale, siden jeg egentlig burde ligge under dyna. Jeg må være hundre prosent i morgen tidlig / i natt. Da drar jeg nemlig til Danmark med storesøster, for å se moteshowet til Ilse Jacobsen 😀

Så. På grunn av sykdom og reise, blir dette utfallet av treningen min, & aktivitetene mine denne uken:

Elendig med andre ord. Men neste uke er jeg nok frisk igjen. Og ja. Elendig for meg. Som faktisk er vant til å trene 5 ganger i uken. Jeg sier ikke at dette er elendig for de som faktisk ikke trener oftere. Men for meg er det elendig. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *