Hadde egentlig en date med takterrassen i dag

Vi skulle fortsette der vi slapp i går. Jeg og sola altså. Men siden det er skyer så langt øyet kan se, blir det vel ikke noe av :O

Hadde en litt kjedelig start på dagen. SATSpersonalet på Spektrum hadde forsovet seg med ikke mindre enn tre timer, så jeg ble sittende utenfor å vente i cirka 30 minutter, før en av de ansatte kom heseblesende for å låse opp døren. Unnskyldningen hans var kanskje ikke den aller beste, og det var tydelig at han var ille berørt, siden han stirret på føttene sine hele den ene timen jeg var der. Ikke skjønner jeg hvordan de klarer å åpne klokken ni, når de egentlig skal åpne kvart over seks. Kan bare forestille meg hvor mange forvirrede menn med treningstøy og stresskoffert, som sto og ventet forgjeves, ulovlig tidlig i dag. Klødde seg i hodet. Kjedelig å møte stengte dører.

Nå skal jeg sette i gang litt artikkelskriving for Femelle – joggebuksen kan jo brukes til fest i disse dager, så det må jeg lage en liten motesak om. Sjekk også ut den nyeste kjendisartikkel her.

Ellers; HURRA for Lars-Kristian / Lasse / kjæresten min / mannen min som blir 27 år i  dag 😀 Han ble selvfølgelig vekket med frokost på senga & bursdagssang klokken halv syv. Heldiggrisen.

Ps. jeg har nok bare strl. 38 / 39 i sko, vil ikke si at det er digert. Det er nok heller vinkelen på bildet, som gjør at føttene mine ser litt lange ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *