Caroline Tester BryllupsSminke!

Nå har jeg bare noen få produkter til å vise dere, før alt sammen kommer i et samleinnlegg 😀 Håper dere synes det er okei at jeg deler det opp, vil ikke prakke på dere altfor mye på en gang.

Jeg nevnte jo for litt siden at jeg helt glemte å fortelle dere hva slags pudder jeg brukte på den store dagen. Valget falt på Halo Glow,som jeg også bruker til daglig. For å få litt farge, og mer bronseeffekt, bruker jeg pudderet i samme serie fra SmashBox – Halo Hydrating Perfecting Bronzer.

Dette fungerer akkurat på samme måte som Halo Glow, bare at det gir en mer solkysset effekt – perfekt om sommeren med andre ord 😀 Noe jeg synes er ekstra bra med dette pudderet, er at huden aldri tørker ut, fordi det inneholder (et eller annet avansert) som tilfører fuktighet hele dagen. I tillegg er det helt fritt for olje, talk & parabener.

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet, og kommer til å fortsette å bruke det helt til sommeren er over.

Til nye lesere: ja, jeg har en sponsoravtale med Coverbrands 😀 De ønsket å sponse meg med sminkeprodukter til bryllupet, og jeg skriver omtale av de produktene jeg liker, og som jeg vil fortsette å bruke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *