SATC2

Sex & The City med fire av mine beste venninner, etterfulgt av en del glass vin på en pub i nærheten, må bare bli bra!
Når kjæresten i tillegg kommer for å joine, topper hele kvelden seg 😀 Du skal være mann for å sitte å drikke øl med fire jenter som ler, fniser og akkurat har sett Carrie & Co i akjson.

Hadde på meg tunikakjole fra nelly, korsett fra H&M, og pumps fra brandos / wildflower
I dag har jeg planer om å omfavne sola, selv om det ser ut som den har planer om å bli bak skyene akkurat nå. I kveld skal jeg dra med meg Lars-Kristian på en kveldsjoggetur rundt Sognsvann. I går ble det 3 runder, det blir det kanskje i dag også. Og for de som skulle lure, så tror jeg vi brukte ca. 60 minutter på disse 3 rundene. Akkurat passe. Så rocker jeg med rockeringen, og tar knebøy når vi kommer hjem 😀 

Forresten, til alle shoppeglade mennesker: nå kan du, som leser av bloggen min, logge deg inn på Nelly sitt VIPsalg før alle andre 😀 


Koden er altså VIPSUMMER2010 – husk å bruke store bokstaver. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *