Frokost for herr & fru

Ganske drøyt – vi har faktisk vært gift i en hel uke nå. På slaget 14.00 😀

Siden Lars-Kristian har vondt i rumpa (!!), kunne han ikke være med laget til Danmark, og er heller her med meg. Noe jeg synes er veldig greit 😀 Bare han blir frisk til neste søndag.

Nå skal vi ut på løpetur, herlig å ha noen å løpe med. Tror faktisk det blir Sognsvann. Må jo utnytte godværet. Så har jeg store planer om en tur på stranda i morgen. Brunfargen min har sett bedre dager, kan du si.

Til slutt må jeg bare skryyyte av hvor ren og pen den nye ovnen vår er 😀 Lurer på hvor lenge den holder seg sånn. . .

Ps: Utrolig nok, er det fortsatt mange av dere som lurer på en del rundt bryllupet. Derfor har jeg snekret sammen en del spørsmål, som jeg skal svare på i et heeelt eget innlegg i morgen. Følg med 😀

Også må jeg legge til at jeg faktisk har lagt ut utrolig mye bilder fra dagen. Både av fredagskjole, brudekjole, venner, foreldre – ja, alt. Bare bla dere gjennom kategorien «bryllup» , så vil dere helt sikkert finne svar på mye dere lurer på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *