Bryllup del IV – diverse, middag & fest

Dette er vel kanskje den siste bildeoppdateringen fra lørdagen. Har noen bilder fra fredagen jeg har kjempelyst til å vise dere 😀 Fredagen var nemlig også en helt fantastisk kveld, selv om lørdag var høydepunktet.

Søstra,bruden, Elise & Charlotte

Lars Andreas, Espen, Lars-Kristian & William

Stine, Linn, bruden, Kristine & Christine


Matsalen, med utsikt over sjøen. Herlig plass.


Vi hadde ivoryfarget organzabånd rundt annenhver stol


Disse tre glassene med pikekyss, rose og rosa telys, hadde vi i grupper spredt utover tre steder på hvert bord


3-retters fantastisk middag 😀

Herregud. Har ikke engang oversikten over hvor mange ganger vi måtte opp på stolen, eller under bordet for å kysse 😉

Etter Lars-Kristians tale til meg


Brudevalsen – gikk sånn passe knirkefritt. Hehe 😀


Kakeskjæring! Kameraet mitt streiket rett etter dette, så jeg har ingen bilder av selve skjæringen og matingen. Men jeg vet heldigvis at andre har foreviget det 😀


Godteribordet kom på plass


I tillegg hadde vi noen andre godsaker som jeg skal vise dere senere. Det fortjener et eget innlegg.

Haha. Siste bildet tatt av meg, før Lars-Kristian bar meg helt fra herregården, og ned til hønsehuset (bryllupssuiten)

27 kommentarer

 1. Jeg er ganske misunnelig på bryllupet deres. Det virket helt fantastisk. Men du og Lars-Kristian har jo jobbet hardt for å få det til, det vet jeg 🙂 Dere fortjente det virkelig! klem

 2. Jeg lurer på hvor dere har fått tak i stoltrekkene???kom de med lokalet eller leide dere stoler, kjøpte dere trekkene, hvis ja så hvor?? Masse tyt he he. Men synes de stoltrekkene var knall fine.
  Håper du kan hjelpe 🙂 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Både stoltrekkene og organzabåndet var noe vi bestilte gjennom Hällsnäs. De var behjelpelige med absolutt alt 🙂

   – C

 3. Lurer veldig på hva kjolen kostet? 🙂
  vet ikke om du har skrevet det noen plass eller om du synes det er litt privat hva du betalte for den. håper på svar, fordi den var rett og slett nydelig!!

  1. Fotballfrue

   Jeg trooor jeg har svart på det før 🙂 Bare kjolen kostet 30.000,-

   – C

   1. Jeg har tydeligvis ikke fått det med meg 🙂
    Må innrømme at jeg tror du er den nydeligste bruden jeg noen gang har sett. Du la inn mye arbeid i planleggingen og det var fantastisk hvordan du fikk brudekjolen, brudepikekjolene og dressen (vest osv) til å matche så godt!! Til slutt; setter veldig stor pris på at du tar deg tid til å svare på mail og kommentarer osv. Det viser virkelig at du bryr deg om oss lesere 😀

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

 4. Hei! Sykt morsomt! jeg har vært fast leser av bloggen din veldig lenge nå, men ikke forstått dette før i dag. Lars Kristian er egentlig fra Ålesund, er han ikke? jeg kjenner broren til Lars Kristian:) syns det bare var veldig morsomt, siden jeg har hørt veldig mye om broren og kjæresten, men aldri forstått at det var deg!:) veldig koselig!:)

 5. Hvor fikk du tak i glasskålen på fot, med lokk? Og vet du hva slike heter? Jeg leter og leter, men finner ingen jeg synes er veldig fine, og din så bra ut!

 6. hei fantastisk flott kjole. Hvor har du kjøpt det båndet som du har rudt livet? 🙂

  1. Fotballfrue

   det hører til kjolen 🙂

   – C

 7. Hei! Litt flaut å spør om, men var båndene rundt kaken spiselig? =P

 8. Hei. Er paraplyen kjøpt hos confetti?

 9. Dere var begge helt nydelige i bryllupet!
  Haha, digger det siste bildet, kjolen ikke helt på plass lengre og i veldig god form:-D

 10. Nå har jeg sett gjennom alt med bryllupet, og det virker helt fantastisk, det kalles drømmebryllup. Bare bildene er sånn aww.. fotografen var utrolig flink og kjolen din var helt fantastisk, alt var egnetlig helt fantastisk !! Jeg bare elsket alt sammen ! masse lykke til videre og håper dere lever lykkelig alle deres dager !!!

 11. Hei! Tusen takk for at du deler ditt drømmebryllup med oss!
  Jeg driver og planlegger vårt drømmebryllup som skal stå i slutten av juni. Jeg hadde tenkt å matche brudgommen min sitt antrekk som er uniform med blå detaljer i. Tenkte å hente igjen den blå fargen i et blått belte rundt magen. Men blåfargen som er på silkebåndene rundt omkring er ikke riktig. Lurer derfor på om sløyfen din er sydd av vanlig silkestoff eller om det er vanlig silkebånd på rull?

 12. Hei:)

  Lurer på hvor du bestilte kaken fra?

  Synes det er kjempe vanskelig å finne kaken jeg har lyst på, men din så veldig fin ut:)

  1. Fotballfrue

   Vår ble laget av kokkene som jobbet på Herregården 🙂

   – C

 13. mukades

  hei!
  Fantastisk flott kjole. Hvor har du kjøpt den fra:)?

  1. Fotballfrue

   Den er designet i London 🙂

   – C

 14. Heei jeg digger bloggen din men har et par spørsmål: Hvor er kjolen din fra ?? Og hvor mye kostet den??
  Nydeligste paret:)

 15. Catharina

  WOW! Dette er virkelig det flotteste jeg har sett! Helt utrolig! Skal helt klart ha noe lignende i mitt brylupp når det skjer!<3 Ros til deg/dere!

 16. Åh, sitter med litt småklissete musikk på og leser bryllupsinnleggene dine. Får nesten tårer i øynene. Herregud, så heldig du er, Caroline! For et drømmebryllup! Du inspirerer meg. Håper jeg også får sjansen til å lage mitt drømmebryllup.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så herlig du er 😀

 17. Heia. Du hvordan kjenner du Kristine Paulsen igrunn?:) klem

  1. det er søskenbarnet til lars-kristian 🙂

 18. Rebecca

  Hei Caroline,

  Vi planlegger bryllup sommeren 2016, og vi ser for oss noe lignende som dere har gjort, altså bryllup over tre dager.
  Jeg håper du har tid og lyst til å svare på noen spørsmål angående det 🙂

  Hvordan gjorde dere det med gjestene, sov alle på herregården eller på hotell i nærheten? Opplevde dere at gjestene synes det var greit å reise såpass langt og betale for overnatting 2 netter? Eller ble det på en måte gaven til dere?

  Hvordan fikk dere det til med grilling på fredagen? Ordnet dere det slik at gjestene tok med ønsket grillmat selv, eller kjøpte dere alt? Jeg tenker det kanskje blir litt dyrt å kjøpe to middager til 60-70 gjester 😛 Jeg ser for meg at stemningen blir så mye mer avslappet og hyggelig når man feirer litt på fredag først, litt som en rehearsal dinner 🙂

  Gikk det greit å planlegge bryllup som var så langt unna hjemme? Vi har tenkt litt på Danmark, men ser for meg at det er så mye styr når man bor langt unna. Hvordan opplevde du det, og har du noen tips? En fordel er kanskje at mat og diverse er billigere i andre land enn Norge 🙂

  Har du ellers noen tips eller ideer rundt hvordan man kan få til et tredagers bryllup?

  På forhånd tusen takk for svar, og god bedring!

  Vennligst ikke publiser denne kommentaren, men svar meg gjerne på mail: rebecca@elfir.net

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *