Tilbehør Til BryllupsSminken

Først må jeg si tusen takk for alle de fantastiske kommentarene jeg får av dere! Dere gjør det litt lettere å være syk 😀

Noen av dere lurer på hvorfor jeg har tatt av sløret på noen av bildene. Det er rett og slett fordi frisøren min, Kristine, skulle tilbake til herregården etter kirken, og jeg turte ikke å begynne å grave i håret mitt selv :O Jeg turte i hvert fall ikke å la fotografen eller Lars-Kristian prøve å ta det bort, derfor valgte jeg å ta det bort etter en del bilder på kirketrappen.

Angrer litt for at jeg ikke fikk tatt det på før middagen igjen, men på en annen siden ville det vært dødsvanskelig å reise seg på stolen da alle slo i bordet, for at brudeparet skulle kysse. Gjort er gjort uansett, og vi hadde en fantastisk dag til tross for at sløret forsvant litt tidlig 😉

Jeg har ennå ikke fått tipset dere om all sminken jeg benyttet meg av denne dagen. Har ikke så veldig mye igjen å anbefale, men det blir i hvert fall noen innlegg til om sminken, i tillegg til et slags samleinnlegg.

Jeg benyttet meg av SmashBox Photo Op på bryllupsdagen. I tillegg har jeg startet å bruke den hver dag. For det første, synes jeg det blir lettere å legge concealer under øyet, når jeg påfører denne først. For det andre, føler jeg at jeg får et litt mer våkent utseende når jeg bruker denne.

Den skal altså lysne mørke ringer under øynene, og det synes jeg virkelig at den gjør.

Jeg har ikke prøvd den som highlight andre steder i ansiktet.

Fåes kjøpt her, til kroner 240,-


Ps. denne er drøy i bruk.

Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *