Bryllup del III – fotografbilder

Etter vielsen dro jeg og Lars-Kristian avgårde med fotografen for å ta bilder. Meningen var at vi skulle bli rodd av åtte matroser, fra kirken til Hällsnäs, men i og med at det var veldig utrygt vær, måtte dette avlyses. Vi hadde heldigvis leid en Limousin som plan B, derfor brukte vi denne som skyss tilbake til herregården, og som et element i noen av våre bilder.

Under kommer de bildene jeg liker aller best av de Benny og hans datter Therese tok. Han er rett og slett fantastisk flink.

Jeg og brudepikene mine

Lars-Kristian og hans groomsmen

_DSC8168

Skal prøve å få lagt ut del IV senere i dag. Da kommer bilder av borddekningen, kake, vals og litt generelle bilder fra dagen og ikke minst, festen 😀

Ps. tenk at jeg er syk ennå! Jeg hadde håpet på en liten treningsøkt i dag, men tror rett og slett ikke at jeg klarer å karre meg på SATS . Jaja, Helgen var så fantastisk, så dette er absolutt verdt det 😀

5 kommentarer

 1. Synne S.N

  Nydelige bilder!:-)

 2. Nydligste bruden jeg har sedd!
  Gratulere så mye! =D
  klem

 3. Jeg lurer på hvilken pakke du valgte hos fotografen, var inne på siden og kikket – og han tar jo helt FANTASTISKE bilder! Du gjorde virkelig et gode valg med å ha han, nydelige bilder av dere fra bryllupsdagen 🙂 Men jeg lurer også på sånn ca hvor dyrt det jeg, fotografering og sånt?

 4. Åå, fineste brudeparet! Du/dere hadde virkelig et vakkert bryllup, Caroline! Får helt bryllupsfeber av sånt 🙂

 5. Hei Caroline! Eg skal gifte meg neste sommar og har begynt leitingen etter den perfekte kjolen. Synes din e heilt fantastisk nydelig og kunne godt tenke meg noko i den duren! Kan du sei kor du fekk tak i den/kem som designa den?

  På forhand takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *