Har noen oppskriften på å bli frisk?

Nå har jeg akkurat innsett at jeg ikke kommer til å bli 100 prosent i dag heller, så litt angst begynner jeg å få. Jeg har jo så lyst til å gjøre noe! Dere kjenner meg vel nå, å sitte i ro er ikke min sterkeste side. Uansett. Abonnementet mitt fra Bladkongen startet i dag, og et Costume dumpet ned i postkassen. Fantastisk timing, eller hva? De har tilbud på over 500 både norske og utenlandske magasiner, så jeg lurer litt å abonnere på Vogue også.

Ligger i sengen, og heller i meg en Go'Morgen Youghurt med goood samvittighet, mens jeg leser om Sarah Jessica Parker. Jeg elsker den dama! Og ikke minst Sex&Singelliv, som jeg ennå har til gode å se på kino. Meningen var jo å dra forrige helg, men vi endte på byen i stedet.

Har også rukket å pakke opp nesten alle gavene i dag 😀 Ser du Kiwivogna i bakgrunnen?
Alle kortene skal legges i bryllupsboksen vår. Minner for livet 😀

Ønsket oss blant annet Sterling fra Wedgwood, og glass fra Kosta Boda. Har fått masse av det, så vi mangler ikke så veldig mye før vi har alt 😀 Også har vi fått ny komfyr, og sølvtøyet opphøyd rose til 12 personer :O Viser dere senere.
Nå har jeg hengt brudebuketten til tørk, den skal jeg ha for alltid. Hehe. Det er i hvert fall planen. Tørker Elise (forloveren) sin også, siden hun glemte den.

Elise! Den må du huske å få 😀

Rosene har nøyaktig samme farge som båndet jeg hadde rundt livet, og som Lasse hadde på sitt kravat og tørkle. Var en del på blomsterjakt før jeg fant riktig. De heter Memory Lane.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *