Bryllup del II – vielsen

Mange inntrykk = sliten Caroine.

I nesten hele går var jeg sengeliggende. Jeg tror jeg har blokkert alle signaler kroppen har sendt meg den siste uken, om at jeg må roe ned. Ting har gått i ett, og i går smalt det. Det er ingenting alvorlig, jeg er bare så forferdelig kvalm, har hodepine og orker nesten ingenting. Heldigvis kom ikke dette midt oppi alt, men heller i ettertid 😀

I dag er jeg hundre ganger bedre enn i går, så jeg gleder meg masse til å få pakket opp resten av pakkene, og ryddet i alt kaoset som er her hjemme senere 😀 Mange av dere ønsker å se litt pakker, og det skal dere få. Men jeg tror jeg skal vente til vitrineskapet har kommet, og alt er stablet på plass.

Nå kommer oppdateringen jeg er sikker på mange av dere har ventet på, nemlig vielsen. Nå får dere jo se kjolen 😀 Selv er jeg utrolig fornøyd med den. Den er fra Johanna Hehir i London, og er skreddersydd til meg. Toppen har jeg selv vært med på å tegne / bestemme. Slepet mitt er 1.5 meter, mens sløret er nærmere 1.7 meter – om jeg ikke husker helt feil.

Vi har filmet at jeg kommer inn, så jeg lurer på om det ikke blir en liten filmsnutt til dere litt senere. Dette er et av de mest rørende øyeblikkene i mitt liv. Pulsen gikk i trehundreogfemti, da jeg stod og ventet på at dørene skulle gå opp. Og da jeg så Lars-Kristian er det helt klart at det måtte komme en hel haug med gledestårer. Absolutt noe av det mest romantiske jeg har opplevde noen gang. Enda mer romantisk var det nesten da pappa løftet på sløret mitt, og kysset meg på kinnet. Store, sterke pappan min var jo også helt blank i øynene.

Bombet med ris 😀

Bilder av meg og brudepikene kommer i et senere innlegg. Er de ikke helt flotte?

Da gjestene dro fra kirken, kom regnet. Perfekt timing.

Jeg skal vise dere litt detaljer i et eget innlegg, trykksaker som program, vielsesprogram, bordkort, tiara og sånne ting 😀

Det var forresten meningen at buketten min skulle være mer vifteformet, men siden rosene jeg valgte hadde såpass tykk stilk, gikk det ikke an å gjøre den rundere. Dette fikk jeg ikke vite før på fredag, så da var det litt for seint. Men den ble jo vakker likevel. De små blomsterkrystallene som er spredt i buketten er fra DivaX.

24 kommentarer

 1. Vil ikke si jeg synes noe særlig om at dere ble kastet ris på. Tenk så mange stakkars, uskyldige små fugler som har kanskje har dødd fordi dere giftet dere da =/

  1. Fotballfrue

   Det er en type ris som ikke er farlig for fugler 🙂

   – C

   1. Kan du fortelle hvilken ris dette er? Og hvor man får kjøpt denne risen??

    Takk for svar.

   2. Fotballfrue

    Husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, men hvis du blar gjennom kategorien bryllup, så har jeg skrevet ned hvor alt er kjøpt 🙂

    – C

 2. Hvorfor voksne brudepiker heller enn en voksen forlover og evt. søte små barn som brudepiker og -svenner? Er ikke det veldig amerikanskinspirert (inkludert slike identiske «brudepikekjoler» som man alltid ser i amerikanske bryllup)? Bare lurer… Dere var et nydelig brudepar!

  1. Fotballfrue

   Hadde ingen barn å ta av, dessuten betyr venninnene så mye for meg at det føltes riktig 🙂

   – C

   1. Synes det var koselig jeg! Jeg gjør det samme i vårt bryllup til sommeren og det er helt normalt i USA:-)

 3. Herliig blogg 😀
  Tusen takk for at du deler!
  Fikk masse gode ideer til mitt kommende bryllup:)

 4. For en utrolig vakker kjole du hadde 🙂

 5. Du er så utrolig pen at jeg begynner å gråte nesten,helt utrolig. :O 🙂

 6. du må være verdens heldigste! perfekt kropp, perfekt mann, perfekt hjem, alt er perfekt med deg! 🙂 skulle virkelig ønske jeg var sånn som deg, har virkelig ikke perfekt kropp og helt for jævelig selvtillit ):

  1. Ingen lever et perfekt liv. Kanskje ikke så enkelt å være fotballenke til tider… Aller har sitt og livet går opp og ned for alle.. Trist at du har dårlig selvtillit, men selvtillit er noe man må jobbe med. Prater av erfaring. Håper at du får det livet du ønsker deg også Tone. Husk at du selv står ansvarlig for eget liv, lykke, valg, følelser etc. Lykke til.

 7. Hei! Jeg lurte på om kjolene er bestilt fra jkdress??? =)

 8. Har du lagt ut den filmsnutten eller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei. Kanskje det kommer når vi har vært gift i ett år? 😉

   – C

   1. Nå da?;)

   2. Har du lagt den ut nå? Tenker du å legge den ut i det heletatt? har kjempe lyst til å se hihi 🙂

 9. Du hadde et nydelig bryllup, Caroline! Drømmer meg helt bort på bloggen din 🙂
  Du burde vurdere å starte som bryllupsplanlegger 😉

 10. Melissa

  Den metall saken som holder knappehullsblomsten til LK. Hva heter det og hvor har dere kjøpt den? Den er genial 🙂

 11. Hei.

  Jeg skal gifte meg til sommeren, og syns de rosebladene som du hadde i midtgangen var veldig fint. Er det ekte roseblader, eller er det roseblader laget av stoff?

  Isåfall så lurer jeg på hvor du har bestilt de fra, og hvor mye du trengte av blader i midtgangen 🙂

  Mvh Synne

  1. De er fra bryllupsbutikken.no tror jeg 🙂

 12. Hei.

  Jeg skal gifte meg til sommeren, og syns de rosebladene som du hadde i midtgangen var veldig fint. Er det ekte roseblader, eller er det roseblader laget av stoff?

  Isåfall så lurer jeg på hvor du har bestilt de fra, og hvor mye du trengte av blader i midtgangen 🙂

  Mvh Synne G

  1. De er fra bryllupsbutikken.no. Falske 🙂

 13. Noe se5 «romlemantisk»!!!!! Digger den blomsterbuketten! Det stniekr L I F T I N G av den bare se5 du vet det….. Ha en stre5lende uke, Mona!!!Diger kle6m fra Hege 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *