Bryllup del I – forberedelser

Tenkte å dele opp bryllupet i flere deler, siden jeg har så mange fantastiske bilder fra denne dagen. Soresøster tok over 600 bilder, og fotografen vår, Benny, fulgte oss fra klokken 11.30 til kloken 17.30. Tror jeg kommer til å velge en god blanding av hans bilder, og de vi tok selv.

Frokost for bruden

Våknet til regn. Lå og lyttet i over en time før jeg stod opp. Solen kom etter hvert, men været var veldig vekslende hele dagen.


Meg og storesøster

Initialene våre / logoen vår på sløret
Skoene mine fra Christian Louboutin
Kristine i ilden

Brudepikebukettene

Nervøs

Lars-Kristian roer nervene før vielsen

Mamma og pappa er på plass for å hente meg, og kjøre meg til kirken

Ringene 
Brudebuketten min / lår med strømpebånd i bakgrunnen

20 kommentarer

 1. er moren din 30 år eller?
  kjempefin og veldig lik deg 🙂

 2. Du har vært så flink å planlegge og alt det der! Vil «bestille» deg til mitt bryllup, den tiden den kommer 😀

  1. Fotballfrue

   GJØR DET : D Hihi 🙂

   1. Mathilde

    Blir du noensinne bryllupsarrangør så si ifra! 🙂

 3. benedicte westlund

  hei! Søkte brudebukett på google bilder og av alle jeg fant (så langt) klikket jeg inn på din bukett og kom til denne siden! Hvor ble denne laget? Kunne nesten tenmke meg å lage den selv – syntes brudebuetter er overpriset! Men har du noen tips i forhold til å få den rimeligst mulig? Skal gifte meg i Nidaoskirken i august.. sp tiden nærmer seg. På forhånd takk!

 4. Silje ¤

  Jeg har gått igjennom bryllupsbildene dine for tusende gang nå Caroline, og jeg er fortsatt mektig imponert over hvordan du utpreger deg både når det kommer til stil, motesans og dekorering! Alt klaffer bestandig like perfekt, og mitt største ønske er å få til et tilnærmet fullkomment bryllup som det du har hatt!! Mitt spørsmål er: Er det mulig å leie deg inn for forslag til bordekorering, blomster, og ikke minst: Brudekjole ifbm bryllup? Jeg og samboer planlegger giftemål til sommeren 2013.

  1. Fotballfrue

   Å, så hyggelig å høre 😀 Ja, det er ikke umulig! Du kan jo kanskje sende meg en epost 🙂

   – C

   1. Så flott! Jeg kommer til å sende deg en mail om ikke så altfor lenge:)

 5. Hei Caroline 🙂 Sitter å ser på bilder fra bryllupet deres og er helt i himmelen av misunnelse, så fint 🙂 Gratulerer på etterskudd.. Lurte forresten på hvor dere har kjøpt ringene deres? Spesielt jenteringen?

 6. Victoria

  Stakk innom for å mimre å få inspirasjon fra det vakre og flotte bryllupet deres. Har jo sett bildene mange ganger før, men blir aldri lei! Men, ingen bilder kan vises! Det står kun «Blogger du hos blogg.no får du ubegrenset med lagringsplass for bilder og videoer gratis» Huff.. alle bildene fra bryllupet er slik..

  1. Fotballfrue

   Huff, jeg så det jeg også. Holder på å sjekke opp om dette i det hele tatt er lov :/

   – C

 7. Hei Caroline 🙂
  Jeg skal gifte meg nå til sommeren, og lurte på hvor en kan få tak i det du hadde på deg under brudekjolen?

  1. Fotballfrue

   Undertøyet er fra Triumph 🙂

   Klem!

 8. Hei Karoline:-)

  du er helt fantastisk pen, og du er SÅ flink på dekorasjon og stil og alt<3
  Men jeg lurte på……. var det deg eller Lars-kristian som fridde, eller ble dere bare enige om det hvis du skjønner?<3

  Klem:-)

 9. Hva er egentlig greia med strømpebånd, og hva er det egentlig? oO

 10. Hej
  Jeg gifter meg i april og er veldig innesperret av ditt bryllup og lurer på hvor enkelte ting er ifra..
  Hva heter fargen du har valgt?
  Hvor er dressen til Lars-Kristian fra?
  Og smykke dine hvor er de fra?

  Håper du kan svare meg 🙂

  Mvh
  Julie

  1. Fargen på kjolen var ivory, om det var den du mente? Sjaketten til Lars-Kristian ble leid fra en bryllupsbutikk. Du finner den på hvilken som helst 🙂 Smykkene kjøpte jeg i London :/

 11. Hei Caroline 🙂

  Jeg har hentet litt inspirasjon fra det nydelige bryllupet deres til mitt eget som er om under 3 uker 🙂

  Men jeg lurer på noe angående brudebuketten du hadde, hvor fikk du tak i de glassblomstene som pynter opp innimellom rosene i buketten?

  Håper på svar :):)

  Hilsen Mailen 🙂

  1. Beklager, men det husker jeg faktisk ikke 🙁 Husker ikke en gang om jeg kjøpte de selv eller om de hadde de der hvor jeg lagde buketten :/

   Lykke til med bryllupet! Tiden går så utrolig fort så nyt hvert sekund 🙂

 12. Marie Hansen

  Hei Caroline! Driver på å ordne til mitt eget bryllup, og min største inspirasjonskilde er ditt bryllup..
  Lurt litt på hvor du fikk tak i rosen som Lars-Kristian har i dressen? Er jo så vanskelig med disse fargene som skal være like.. Og den rosafargen, hadde du noe spesielt navn for den annet enn gammelrosa? Synes det er så vanskelig å finne alt i rette fargen uten å vite hva man skal kalle den for..

  Stor klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *