2 dager igjen :D

Kjente angsten i går kveld, da vi ikke kom på nett :O Sier kanskje litt om hvor avhengig man blir av bloggen, og det å oppdatere. Får nesten litt dårlig samvittighet.

Vi har overnattet på et hotell litt utenfor Göteborg, og her er det ikke all verdens fasiliteter, for å si det sånn. Skal straks kjøre videre til Hällsnäs, gleder meg til å komme på plass 😀 Senere kommer mamma og pappa innover. Da skal vi ut og spise, og feire mamma sin bursdag 😀

Nå sitter vi ved hotellfrokostbordet, og spiser seig, merkelig, svensk bacon. Bah. Treningen blir forresten nedproiritert denne uken, men satser på at figuren holder seg likevel 😀 Hehe. Tenkte å prøve meg på en aldri så liten joggerunde i morgen og på lørdag.

Køøøø ut av Oslo i går :O

Liten rast med inntak av kaffe og kake i Sarpsborg, før ferden gikk videre
Stakar Liv Guri (kommende svigermor), hun ble pakket inn i baksetet sammen med all bagasjen :O
Ser dere kjolen? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *