Fantastisk grilltilbehør del II

Jeg hadde aldri trodd dette, men fylt paprika med fetaost passer faktisk som tilbehør til de fleste grillretter. Det smakte helt nydelig til grillet laks, og jeg vet at det passer til både kylling og svin 😀 Så her er det bare å bruke fantasien når det gjelder hva som skal være hovedretten.

Til 2 personer trenger du:

  • to stk. søtpaprika / spisspaprika
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • en pakke med fetaost (ikke de terningene som ligger i lake) 


Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader.
Skjær en paprika i to, cirka på midten. Fjern alle frøene, slik at paprikaen blir helt ren og hul innvendig. Skyll gjerne med vann for å være sikker på at du har fått fjernet alle frøene. Fyll igjen hullet med fetaost.

Når du har gjort dette med alle fire bitene, legges de i ildfast form. Ha rikelig med olivenolje over, sammen med salt og pepper.

Settes inn i varm ovn i ca. 40 minutter.

Laksen skal ikke grilles lenge i det hele tatt. Maks et par minutter på hver side. Denne har vi kjøpt ferdig marinert i frysedisken 😀

Ps. nå drar vi avgårde til Hällsnäs om ikke lenge, blogges når vi er fremme 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *