Utslitt

Alt på planen er heldigvis gjennomført, så nå skal vi snart lage oss en velfortjent middag. Grillet laks og fylte paprika 😀 Så må vi pakke, for i morgen reiser vi til Sverige 😀 Herregud. Jeg kan virkelig ikke tro at dagen er like rundt hjørnet. Jeg er så lykkelig! Gleder meg til fredagen kommer, og vi begge to kan puste lettet ut, og bare nyte helgen med familie og venner. Det skal bli helt fantastisk. Håper det blir tidenes fest 😀

Mottok bordkartoversikten vår fra kortshop.no i går, i en drømmende innpakning. Den ser kjempebra ut, designet etter vårt ønske. De fikk med monogrammet vårt og hele pakka 😀 Gleder meg til å vise dere hele, men jeg må nesten vente til søndag, slik at gjestene ikke finner ut hvor de skal sitte helt ennå.

Disse lappene skal stå på små stativ foran de franske makronene, cupcakesene, og diverse krukker på godteribordet 😀 Ble de ikke fine? Laget de helt selv 😀 Du trenger bare perler og rosa papp fra Panduro, pluss programmet Word & skriver på dataen.

Fant som sagt undertøy på Triumph i går, men kan jo ikke vise dere hvordan det ser ut. Det blir ikke noe spennende for Lars-Kristian.  Kan jo vise dere i ettertid, dersom noen vil ha inspirasjon.

Til venstre: sneekpeek av undertøyet
Til høyre: Vidunderlig leppestift fra Shiseido. Perfekt farge 😀

Ah. Er fortsatt like forelsket i masjettknappene til Lars-Kristian. Han prøvde hele antrekket tidligere, kommer til å se kjekkere ut enn noensinne 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *