VippeExtensions :D

Håper dere holder ut med meg denne uken, jeg har så innmari mye å gjøre! Skal likevel prøve å få tid til bloggen 2-3 ganger om dagen, men om jeg ikke rekker, håper jeg dere forstår hvorfor.

Har akkurat kommet hjem fra SpaMiami, hvor jeg tok vippeextensions. Det var to timer med søvn og merkelige drømmer, også våknet jeg opp med tidenes største blære. Det var likevel veldig behagelig å ligge der, siden musikken var helt fantastisk avslappende, og hun som forlenget vippene mine, jobbet så rolig at jeg lover jeg kunne hørt en knappenål falle.

Til venstre har jeg ingen mascara, til høyre har jeg kun mascara på undervippene og vippeextension.
SE den forskjellen da 😀

Endte opp med 11 & 12 mm, og er så langt veldig fornøyd 😀 Håper det holder frem til lørdag. Det skal jo i utganspunktet holde, bare jeg behandler dem bra. Herligheten koster 1800,- Du får også et helt sett til 1400,-, men de vil ikke være like tette som mine ble.

Nå skal vi ut å lete etter undertøy. Blogges litt senere 😀

PS. I dag har SkyHeels singelrelease, så nå er den tigjengelig på Itunes til bare 8 kr 😀

1 kommentar

  1. Hei Caroline! 🙂

    Vil starte med aa takke for en utrolig flott og inspirerende blogg! Er daglig innom siden din for nye oppdateringer og inspirasjon:)

    Har noen spm. ang vippe extensions. Vet det er en stund siden du tok dette naa, men lurte bare paa om du har noen input paa dette omrd. Dette er noe jeg lenge har ønsket aa begynne med, men har vaert litt usikker ettersom jeg har hørt litt av hvert. Noen sier de opplever aa miste unaturlig mye av sine egne vipper de første ukene, er dette noe du opplevde? Samt hvor lenge holdt vippene seg ca?

    Tusen takk, ha en flott helg!

    Karina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *