Siste helgen som ugift

Derfor tar jeg med meg noen av mine beste venner på byen for å ha det litt moro. Viktig å fokusere på å ha det litt gøy, i stedet for å sitte hjemme i sofaen med hjertebank, redd for at kjæresten får gjennomgå, og kanskje aldri kommer hjem igjen.

Vi skal starte her hos oss, så får vi se hvor kvelden ender. Noen som har noen gode forslag?
————————–
Jeg har forresten vært patetisk, og sjekket samtlige værkanaler den siste uken. Selv om jeg lovet meg selv at jeg skulle la være. Det har vinglet litt mellom overskyet og sol i noen dager, men nå begynner det å stabilisere seg:

JEG ER SÅ GLAD! Joda, jeg lover å ikke bli altfor nedstemt om dette ikke skulle stemme. Regn i sløret betyr jo som kjent lykke. .
—————————
Tror kanskje dette blir kveldens antrekk

Kjole fra StyleByStars

 Skal få tatt noen bilder utover kvelden, så kan dere se i morgen.
————————–
Har pyntet litt til gjestene kommer

… så har jeg prøvd å lage jordbær dyppet i sjokolade. Håper det smaker godt 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *