Svar på spørsmål del II

Når begynte du å drikke alkohol?
Jeg var 15 år, og ble full av fire Tuborg, som jeg og Elise tvang nedpå sammen med en hel haug smågodt. 

Hvor mange søsken har du?
Jeg har en storesøster, Anette på 28 år.

Hvordan takler du negative kommentarer på bloggen din? Jeg ser at mange er ganske ille, spesielt de som angriper vekten din.
Jeg takler negative kommentarer ved å være sikker på meg selv, og hvem jeg er. Ingen har lov til å tråkke på meg, eller prøve å rakke ned på meg. Jeg vet selv hvordan jeg er, og hva jeg står for. Det samme gjelder for familien min, vennene mine, og kjæresten min. Som blogger må du lære deg å takle både ris og ros. I starten var dette helt merkelig for meg, men etter hvert forstod jeg at det er slik bloggnettverket fungerer. Dersom du ønsker å være synlig, må du også regne med tilbakemeldinger, gode som vonde.

Jeg lurte på om du kunne skrive litt hva du tenker i forhold til kostholdet ditt. Jeg vet du har et lavkarbokosthold, men er det en spesiel diett du følger?
Jeg vil ikke kalle kostholdet mitt for en diett, det er det absolutt ikke. Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvor folk har hentet dette fra. Det eneste jeg kan si sikkert, er at jeg ikke spiser poteter, pasta, brød eller ris. I starten kuttet jeg ut dette fordi jeg hadde konstante magesmerter. Jeg prøvde meg frem i matveien, og fant fort ut at magesmertene kom på grunn av karbohydrater. Dersom jeg spiser for mye av varer som inneholder dette, får jeg vondt i magen igjen, og det vil jeg jo helst unngå. Likevel hender det at jeg spiser brød, fordi jeg elsker det nystekt med smør og brunost 😀

Hvor langt løper du i uka?
Dette varierer litt på formen, og hvor lenge jeg har tid, eller orker å løpe per økt. På det meste løper jeg rundt 52 kilometer i uken, mens jeg på det minste løper rundt 40 kilometer i uken.

Har Lars-Kristian sett brudekjolen din?
NEI! Er du gal? Den er hellig, og ikke noe syn for hans øyne for den 19.juni. Det beyr jo ulykke om han ser den før. Ja. Jeg tror på sånt .

Hvor høy er Lasse?
Lars-Kristian er 177 centimeter fra top til tå.

Hvilke programmer følger du med på?
Jeg er kanskje verdens dårligste TV-titter. Jeg har rett og slett ikke tid til å følge med på TV, ikke har jeg noe særlig stor interesse av det heller. Men, dataen er en god ting å ha 😀 Der ser jeg programmer som Sex&Singelliv og Gossip Girl når jeg har tid.

Kan vi få se forlovelsesringene deres?

De kan dere se her.

Hva slags bøker liker du å lese?
Jeg liker Alkymisten, fordi den får meg til å tenke annerledes.

Liker du romantiske komedier?
Jeg er en håpløs romantiker, så ja! Jeg elsker romantiske komedier. Men Lars-Kristian hater det, så vi er ikke helt på godfot de få gangene jeg får trumfet gjennom en klissefilm.

Er du veldig ryddig av deg? Klarer du for eksempel å forlate kjøkkenet uten å rydde inn i oppvaskemaskinen? Eller kan du la det stå til dagen etterpå?
Dersom jeg skulle latt oppvasken stå til dagen etterpå, hadde jeg aldri i verden sovet godt. Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er noe som aldri skjer. Aldri. Jeg er perfeksjonist til fingerspissene, og foretrekker å ha det strøkent rundt meg til alle døgnets tider. Ja, det kan være slitsomt. Men jeg lever med det 😀

Hva er det morsomste du har opplevd, som du har fått gjort på grunn av bloggen?
Det tror jeg må bli at jeg fikk være gjest i Studio5. Det var en fin erfaring. Elsket også photoshooten hos Nelly.com.

Liker du ballett? Har du sett noen oppsetninger på den norske Opera? Du ser ut som en type person som danset ballett da du var liten.
Jeg elsker ballett, skulle bare ønske jeg hadde hatt tålmodighet nok til å fortsette da jeg var yngre. Jeg gikk nemlig noen år på klassisk ballett, så der har du helt rett. Jeg har dessverre ikke sett noen oppsetninger på Operaen, men håper å få gjort det en dag. Farmor spilte for Eldbjørgs ballettskole i Moss i veldig mange år, så det hendte jeg var der for å se forestillinger.

Hvor ofte går du i høye hæler?
Det gjør jeg så ofte jeg får mulighet, det vil si nesten hver dag. Noen dager er det selvfølgelig deilig å slenge på seg et par sneakers eller flats også, spesielt nå som sommeren er her 😀

Hva er det som motiverer deg til å stå opp tidlig så og si hver dag for å trene?
Tiden motiverer meg. Alt jeg skal rekke i løpet av 24 timer.

Har Lasse en jobb ved siden av fotballen?
Hehe. Nei. I kontrakten hans med Lillestrøm står det at de ikke har lov til å ha annet arbeid ved siden av fotballen.

Har du noen gang slitt med uren hud?
Nei, det har jeg aldri gjort. Jeg er nok heldig sånn sett.

Er foreldrene dine skilt?
Foreldrene mine er lykkelig gift. De har vært sammen i forferdelig mange år. Møttes da mamma var 15, og pappa var 18. Happy story 😀

Har du vært gjest i washera?
Det har jeg!

Vasker du håret med shampoo og balsam hver gang du har trent?
Ja. Jeg blir ganske så svett og klissete når jeg trener, så det er nok et must med en real dusj etter en treningsøkt. Jeg slår også til med hårkur tre ganger i uken 😀

Har du mange par sko?
UÆ. Jeg har nok mistet tellingen for lenge siden. Har en del par her i skapet, pluss en del par nede i boden. Og i kottet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *