Alt er på plass. Nesten.

Da var jeg hjemme fra dagens eventyr, og dagens treningsøkt. Har nettopp kommet hjem fra en svett time på SATS, ukens andre.

Har forresten startet å trene magen hjemme i det siste, med en artig, effektiv sak:

Forteller mer om den i morgen 😀
———————————–
Ellers dro jeg med forloveren min helt til Ski i dag, altfor tidlig på morningen. Hun er en engel som ville være med. De fleste hater å handle med meg, siden jeg er verdens treigeste, og aldri får bestemt meg.

– Men, tenk om jeg finner noe som er fiiinere. . . . .

Standard. Jeg gjør jo som regel aldri det.

Kan også avsløre at brudeundertøy så og si er i boks. De hadde ikke min størrelse, så jeg skal en tur til Storo ved åpningstider i morgen, og sikre meg godsaken. Så er det nesten ikke noe mer som mangler 😀

Fant blant annet lys og godterispader i dag 😀

Telys fra Decorium, spader fra traktøren og stearinslys fra kremmerhuset. Ah. Jeg elsker kremmerhuset. Kunne kjøpt hele butikken!

Og siden så mange lurer på hva jeg skal bruke spadene til, selv om jeg har fortalt det før:

Skulle egentlig på Buena Sucia-boklansering på Høyer i dag, men akkurat nå om dagen er det dessverre andre ting som må komme i første rekke :O Etter bryllupet skal jeg være den mest sosiale personen i Oslo 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *